Solgt, Lykkeamulet, 2

Solgt, men vi har flere......Lykkeamuletten er smedet i alm. jern og slebet med stålbørste. Amuletten vejer ca. 23 gr. Lædersnøren er med mulighed for justering. Amuletten symboliserer Midgårdsormen, der slynger sig rundt om Jorden. Slangen har iflg. sagaen haft stor betydning for vikingerne: Den kunne formes til vigtige religiøse symboler, som cirkel, firkant mm. Den symboliserede magt og styrke, kunne som portvagt til underverden også bevogte jordiske værdier, og dens hamskifte gjorde den udødelig. Denne amulet symboliserer, at Thor har betvunget midgårdsormens kaotiske kræfter og formet den i en evig spiral.

Pris: 
DKK 125,00
Fragt: 
DKK 10,00
Den Gamle Smedje

Den Gamle Smedje. Det gloende, bøjelige jern er blevet vor passion. Vi laver smykker fra vikingetiden og jernalderen, men går ikke af vejen for nyere produkter.

Kontakt butikken

Når du sender denne blanket som Købsordre bekræfter du, at du vil købe denne vare. Du får straks en ordrebekræftelse med anvisning om, hvordan du kan betale. Når betalingen er sket, meddeler vi fra butikken, hvornår forsendelsen kan afgå.