Duftelys Sandalwood er en unik duft, 200gr

Sandalwood er en unik duft, der vil fange dine sanser. Denne parfume vil transportere dig til en verden af varme og ømhed. Duften af træ og blomster er indfangede i en elegant flaske, der vil pynte på ethvert badeværelseshylde. Med sin forførende kombination af sandeltræ og blomster vil denne parfume være perfekt til enhver lejlighed. Den varme duft vil omslutte dig og efterlade en behagelig følelse af velvære. Sandalwood er skabt til den moderne kvinde, der ønsker at udstråle selvsikkerhed og femininitet. Gør dig klar til at blive forført af denne vidunderlige duft.

ADVARSEL:

Brænd inden for syne

Holdes væk fra brændbare materialer

Opbevares utilgængeligt for børn og kæledyr

BRÆNDINGSINSTRUKTIONER:

Hold vægen centreret og trimmet til 5mm for at sikre jævn brænding og forhindre, at flammen bliver for stor. Brænd kun på en stabil, varmebestandig overflade i højst fire timer ad gangen. Stop med at bruge, når kun 5mm af voksrester. Flyt ikke lyset, mens det brænder, eller hvis voks er varmt.Hvis lysets tændes, bør det altid være tændt under 100% opsyn. Lad ikke lyset være tændt i træk eller tæt på andre genstande.

Pris: 
DKK 179,00
Fragt: 
DKK 49,00
Duftelys

Hej,

Kontakt butikken

Når du sender denne blanket som Købsordre bekræfter du, at du vil købe denne vare. Du får straks en ordrebekræftelse med anvisning om, hvordan du kan betale. Når betalingen er sket, meddeler vi fra butikken, hvornår forsendelsen kan afgå.