Dukken og hesten

Her finder du håndlavet legetøj i naturmaterialer, der giver gode lege-oplevelser for barnet. Jeg syr kun i uld, bomuld, silke og hør, for det er varme, levende materialer, der giver barnet gode sanseoplevelser.
Forestil dig forskellen på at kramme en plastik/ gummidukke og en stofdukke! Jeg vil klart foretrække stofdukkens bløde varme, fremfor plastikdukkens kolde hårdhed.
Dukken er jo barnets “barn”, så den skal være rar og enkel at lege med. Derfor er dukkens ansigt også kun antydet med øjne og mund, så den både kan grine og græde, være alvorlig eller glad. Hvis ansigtet hele tiden storsmiler kan den jo ikke blive ked af det når den f.eks.“slår sig” !
Barnets forestillingsevne og indre liv skal plejes, ikke udpines gennem færdige produkter, hvor intet kan tilføjes. Lige så skal barnet heller ikke underholdes, men lege og leges med på fantasifuld vis, ligesom i drømme hvor alt er muligt!
Det er dette jeg ønsker at bidrage til med mine legesager!
Fantasien får rig mulighed for at folde sig ud og videreudvikles, hvad der er hårdt brug for i nutiden.
Med den legende fantasi udvikles også den frie tænkning, så vi kommer ud over kassetænkningen. Dukkerne til årstidsbordet er med til at billedlig gøre årets gang på smukkeste vis og dette tableau vil samtidig virke som legeinspiration.
På siden finder du et udvalg af sortimentet. Jeg syr også på bestilling, skriv til mig så finder vi ud af det.Priserne i butikken er uden porto

 https://www.facebook.com/dukkenoghesten/

Butiksbetingelser

Priserne i butikken er uden porto, så det skal lægges oveni prisen ved betaling. Svarer på mail og SMS, så hurtigt jeg kan!