Sælg dine varer

Læs dette inden du opretter butik.

Inden du opretter din egen butik skal du vide lidt om kreamarked.dk og hvad vi tilbyder. Kreamarked.dk er en salgsplatform på nettet, hvor kreative mennesker har mulighed for at sætte deres egne produkter til salg i egen web-butik. Fordelen ved en sådan salgsplatform er, at mange forskellige butikker giver kunderne mange forskeliige varer at vælge imellem. Men én ting har alle butiksejerne fælles: Alle varer er unikke og håndlavede. Vi vægter lokale kreative markeder rundt omkring i landet meget højt, fordi på sådanne steder kommer mange mennesker, der også går efter kvalitet og særpræg. Vi vægter også højt, at den enkelte butik kan give kunden en særlig hilsen med varen, når der handles: Derfor tilbyder vi alle vore butikker 100 stk. visitkort og 100 stk. fly'ers gratis, blot skal forsendelsen betales. Læs mere nederst på denne side.

På nuværende tidspunkt markedsføres kreamarked.dk gennem Facebook og Pinterest. På Facebook laver vi løbende sider med tilbud på de nye varer. Det sker ca. en gang om ugen. På Pinterest kommer alle  nye varer dagligt ud i kategorier til alle ineresserede. Der er mellem 7.000 og 15.000 om måneden, der ser disse produkter. Vi er naturligvis åbne for andre tiltag og markeder.

Vi har oprettet en Facebook-gruppe for butiksejere. Her kan vi drøfte problemer, ændringer og meget mere butiksejerne imellem. Når du er butiksejer kan du søge om at blive optaget i gruppen. Ligeledes sender vi et nyhedsblad på nettet ca. en gang om måneden for alle, der er interesseret.

Allersidst vil vi pointerer, at her kan alle være med. Ude på både de fysiske og netbaserede markeder er der kunder til netop dine produkter. Kunsten er at finde dem. Vi kan ikke love, at de dumper ned hos os, men vi vil gøre en indsats for at finde frem til dem. Du må også være indstillet på, at der ikke sker salg hver dag, men det vil komme, før eller siden. Rigtig god fornøjelse - det er virkeligt sjovt at sende sine produkter til folk, der værdsætter dem. Kom godt igang....

 

Opret butik.

Se vores korte introduktion i Den Lille Biograf, tryk her: https://www.facebook.com/pages/category/Movie-Theater/Den-lille-Biograf-...

På forsiden af www.kreamarked.dk står øverst til højre 2 valgmuligheder: Opret butik og Login. Klik ind på "Opret butik". Udfyld alle punkter med * samt andre relevante felter. Slut af med at trykke "Gem" nederst på siden. Når det er gjort er du Butiksejer - Tillykke! Det kan ikke blive meget nemmere!

Ønsker du assistance til oprettelse og drift er dette også muligt. Kontakt os med en mail på [email protected]. Vi kontakter dig og beder om billeder og tekst af dine varer. Så sørger vi for,at butikken oprettes hurtigst muligt - gratis. Gå ikke glip af muligheden for at sælge dine kreative varer. 

 

Billig butiksleje, se hvor billigt! - Fast leje eller provisionsleje:

Oprettelse af butikken er gratis. Det er også gratis at fylde varer på hylderne. Der betales først husleje når der sælges varer, som provisionsleje. Har du 3 produkter på lageret koster den 15% af salgssummen + forsendelse. Har du op til 10 produkter slipper du med 12% af salgssummen. Over 10 produkter er provisionslejen 10% af salgssummen. For hvert solgt vare tages der kr. 5,- til markedsføring. Du får aldrig underskud på huslejen, men den svinger måned for måned.
Du kan også vælge fast husleje hver måned.  Det koster kun kr. 50,- pr. måned som betales forud kvartalvis.

 

Opret varer.

Når du er butiksejer står på forsiden af www.kreamarked.dk øverst til højre 3 valgmuligheder: Opret produkt, Min butik og Log ud: Vælg "Opret produkt". Udfyld de enkelte felter og opret billede. Du kan vælge flere billeder af din vare. Til slut skal du gå nederst på siden og vælge "Gem". Din vare er nu oprettet og lagt til udstilling i din butik. Du kan altid gå ind og rette tekst, pris og billeder (Rediger) når du er logget ind.

 

Lej en butik med bestyrer.

Spring over alt med oprettelse og drift af din web-butik. Lad kreamarked.dk's bestyrer oprette din butik og lægge varer på hylder samt stå for den daglige drift. Der er garanteret overskud, da husleje kun tages af salg + forsendelse (= 15%). Markedsføring: 5,- kr.. For hver vare du sælger for 100,- kr.  modtager du selv 80,- kr.

Når du ønsker det, overtager du selv driften og sparer op til 5% af provisionslejen  - den eneste betingelse der er, er at du indsender tekst og billeder af minimum 10 produkter i løbet at de 2 første måneder.

Send en forespørgsel eller skriv til [email protected], så får du den fornødne information.

 

"Butik 1-9" - en enkel og let vej til din nye butik.

Er du lige startet op med en kreativ hobby - eller ønsker du blot at smage på muligheden for at have en web-butik, så er "Butik 1 - 9" måske dit første skridt. Butikken bestyres af kreamarked.dk's butiksbestyrer og du deler en butik med andre, der også drømmer om at blive butiksejer i en web-butik. Når du ønsker det kan du selv oprette din egen butik på kreamarked.dk og få dine varer flyttet. 

I "Butik 1 - 9" skal du have mindst 1 produkt og max 9. Huslejen tages af dit enkelte salg (salgspris + forsendelse), det kalder vi provisionsleje. Der vil altid være overskud til dig: Sælger du en vare for 100,- (incl. fors.) betaler du 20% = 20,- kr. + 5 kr. til markedsføring, ialt kr. 25,-. Du modtager således 75,- kr. ved salget.

Send en forespørgsel (nedenfor) eller skriv til [email protected], så får du mere info om mulighederne.

 

100 stk. visitkort og 100 stk. fly'ers gratis

Både nye og gamle butikker tilbydes et sæt visitkort på 100 stk gratis. Visitkortene skal have et design, som butiksejeren har copyright til eller vi kan designe et nyt kort. Ønsker du mere end 100 stk, skal du betale for antallet minus de første 100. Prisen er 100,- pr 100 kort + forsendelse.

Alle butikker tilbydes ligeledes 100 stk fly'ers gratis. Den enkelte butik råder over designet på forsiden og kreamarked.dk råder over bagsiden. Vi laver gerne et udkast til folderen som helhed. Pris for fly'ers er ikke fastsat, så ønsker du flere end 100 stk. må vi aftale nærmere. Kom i kontakt med os på [email protected]